"Bad, bad, bad. Ballenboot" Cruise Hotel Tip by fontyn

Cruise Hotel, Rotterdam: 1,407 reviews and 0 photos

Unbelievable bad.
Wij hadden nog een buitenhut met een patrijspoortje (dat niet open kon) maar dat weet je als je op een boot gaat slapen. De lol van een zgn 50-er jaren inrichting van de hut is snel weg. Gehorig, sanitair van het niveau Ibis hotel. Je moet er niet aan denken om in een binnenhut te moeten slapen. Bed is trouwens uitstekend.

Het slechtst zijn de horeca voorzieningen. Het restaurant was (op een zaterdagavond!!!) volledig afgehuurd en wat dan overblijft is het Lido. Dit heeft nog het meest weg van het restaurant van McDonalds, (maar dan een hele slechte) met dito bediening en kwaliteit van eten. Veel te veel mensen voor de ruimte, ongeinteresseerd en te weinig personeel en gerechten die meer dan een kwartier onder de warmhoud lampen staan te verpieteren.
Als bar uitsluitend de Ocean Bar te vergelijken met de bar van de gemiddelde TGV.
Overdag is het dringen geblazen want dan wringen ook de dagjesmensen die een tour over de boot maken door de publieke ruimtes. Meeste ruimtes (lounges en bars) van het schip zitten trouwens op slot.
Het ontbijt is zonodig nog een grotere ramp. Op zondag 2 zittingen. voor 19,50 euro mag je bij andere mensen aan tafel aanschuiven aangezien er volstrekt onvoldoende zitplaatsen zijn. De mensen van de eerste zit blijven namelijk gewoon lekker zitten. Wij hebben besloten van het ontbijt af te zien en hebben de vouchers weer bij de receptie ingeleverd (en ons geld teruggekregen). In Rotterdam kan je je lekkerder en meer relaxed ontbijten dan op de ballenboot.
Reactie van de receptie na het aanhoren van de klachten. Nou dat vinden we erg jammer.
Helaas, zo wordt het helemaal niets met deze boot.

Take a normal hotel and have a tour over the boat if you are interested.

Unique Qualities: Vroeger een mooi schip. Nu ook, maar een kermis attractie die zoveel mogelijk geld moet incasseren met zo min mogelijk faciliteiten en personeel. Geen enkele grandeur. Misschien leuk voor feesten en partijen met overnachtingsmogelijkheid. Maar verwacht geen chique of grandeur.

Address: Derde Katendrechtse Hoofd 25, Box 51053, Rotterdam, 3072 AM, The Netherlands
Price Comparison: more expensive than average
Phone: 31 (0)10 297 30 90
Price: US$40-80
Theme: Hotel
Website: http://www.ssrotterdam.nl

Was this review helpful?

  • Written Jun 20, 2010
  • Send to a Friend
  • Add to your Trip Planner
  • Report Abuse

Comments

fontyn's Related Pages

This member has not been ranked.
No VT rank yet.
         

Have you been to Rotterdam?

  Share Your Travels