"Chateau Linza" Rrethi i Tiranes Hotel Tip by gilpema

Rrethi i Tiranes Hotels: 1 reviews and 0 photos

Miredita,

Thuaji ndonje shoku ose njeri te familjes qe te shkojne e te shohin se si eshte ambjenti.

Mesa duket nuk paska shume shqiptare qe pergjigjen shqiptareve dhe ka shume mundesi qe nuk kane qene ne kete restorant.

Vellai im e beri ne Chateau Linza dhe i pelqeu shume.

Pregatitje te mbare!

Gil

Price Comparison: more expensive than average
Price: US$80-120
Theme: Hotel

Was this review helpful?

  • Written Jan 30, 2009
  • Send to a Friend
  • Add to your Trip Planner
  • Report Abuse

Comments

More Reviews (1)

gilpema

“Curios to discover”

Online Now

Male

Top 10,000 Travel Writer
Member Rank:
0 8 9 5 2

Have you been to Rrethi i Tiranes?

  Share Your Travels