"Qyteti Divjakes" Divjake by jzh

Divjake Travel Guide: 5 reviews and 16 photos

Strehimi

Ne qytetin e Divjakes gjenden me lehtesi dhoma fjetje me qera dhe banoret vendas njihen per nje mikpritje shume te ngrohte. Informacion per sa me siper mund te merret ne qendrén e informacionit ne sheshin qendror te qytetit te Divjakes, e cila ben dhe prenotimet.

Udhetimi per ne Karavasta

Per te udhetuar per ne lagunen e Karavastasé nuk ka nje transport te rregullt. Ne qytetet kryesore mund te meret me qira nje taksi. Distanca nga Tirana né Karavasta eshte 120 km dhe udhetimi normalisht.

Plazhi i Divjakes

Duke qene se ne Shqiperi cmimet ndryshojne vazhdimisht, vizitorct jane te keshilluar qe te informohen rreth kostos se transportit, strehimit dhe ushqimit nga operatoret turistik ne Tirane dhe ne rrethe ose nga Shoqata e Ruajtjes dhe Mbrojtjes se Mjedisit Natyror (PPNEA)

Pros and Cons
 • Pros:The forest and the lagoon are untouched, wild, and are great for walks and pic-nics.
 • Cons:Have to arange your own travel means.
 • In a nutshell:One of the most beautiful undiscovered town in Albania
 • Last visit to Divjake: Mar 2006
 • Intro Updated May 9, 2016
 • Add to Trip Planner (?)
 • Report Abuse

Comments

jzh Was Born Here!

jzh

“anywhere anytime”

Online Now

Male

This member has not been ranked.
No VT rank yet.
         

Badges & Stats in Divjake

 • 0 Reviews
 • 3 Photos
 • 0 Forum posts
 • 0 Comments
 • 3,987PageViews

Have you been to Divjake?

  Share Your Travels  

Latest Activity in Divjake

Friends

No friends yet.