"baiat de oradea" oradea_dream's Profile

Locul copilariei - Grigore Ureche 15

Din 1973 pina in 1982 am locuit la apartamentul de pe strada Grigore Ureche nr. 15, scara B, etaj 4. Apartamentul respectiv are 2 camere micute, o bucatarie si o baie la fel de mici. Indiferent de asta, copilaria mea a fost una de vis. Cartierul era si este si astazi plin de verdeata.

scoala primara

Iata scoala unde am facut primele clase 1-3. Bineinteles am avut note foarte mari, am fost premiant in fiecare an. Si acum am diplomele respective. Am mers in clasa intii la virsta de 7 ani, deoarece sint nascut pe 12 octombrie 1969. Sala de clasa in care am invatat se afla la parterul cladirii. Pe vremuri, ca si in prezent la scoala eram amestecatii in aceasi clasa orasenii si copii de la Casa Copilului cum era denumita in acea vreme institutia de plasament familial.

Gradinita

Inainte de a merge la servici, mami ma ducea mereu la gradinita situate la nici trei minute de casa. Imi aduc aminte de mincarurile cu gris si de cocolosurile de piine pe care le catapultam cu lingura.
Cit timp am locuit pe strada Grigore Ureche, stiu ca am jucat in curtea gradinitei fotbal si alte sporturi. Ne jucam mult mita sau de v-ati ascunselea. Am avut o copilarie fericita. Multumesc, Mami si Tati.

scoala primara

Centrala

Ai, ce mult m-am jucat in fata centralei. Fotbal, lab tenisz, de toate. Si ce multi copii eram atunci la joaca. Tot cartierul rasuna de strigatele copiilor aflati la joaca.

  • Intro Written May 21, 2005
  • Report Abuse

Comments (8)

Share your travels with the world!

Join Now!
oradea_dream's Profile Photo

oradea_dream

“I tourguide everyone who needs me in Romania and Hungary”

Online Now

Male

Top 5,000 Travel Writer
Member Rank:
0 2 5 7 4
Real Name
Moldovan Mircea
Location
Oradea, Romania
Member Since
Jan 3, 2005
Website
language-lessons-gal...ot.co

Badges & Stats

  • 104 Reviews
  • 255 Photos
  • 33,577PageViews
  • 3 Countries
  • 5 Cities

Latest Activity

See All Activity

Friends

No friends yet.